Back to home
in Islamitisch onderwijs

Begeleiding en coaching van godsdienstleerkrachten

  • augustus 10, 2020
  • By Asma
  • 0 Comments

Assessments voor startende godsdienstleerkrachten
Islam-Wise heeft een licentie om assessments af te nemen bij godsdienstleerkrachten om hun startbekwaamheid als docent te bepalen. Met een certificaat van Islam Wise kunt u aantonen dat u startbekwaam bent en maakt u een grotere kans om als godsdienstdocent aangenomen te worden binnen het islamitisch onderwijs.

Als onderwijsorganisatie kunt u uw godsdienstleerkrachten ook voordragen voor een assessment. Zo bent u verzekerd van de vereiste pedagogische en didactische bekwaamheid van uw godsdienstleerkrachten.

Coaching van godsdienstleerkrachten
Islam-Wise begeleidt en coacht godsdienstleerkrachten bij de uitvoering van hun werkzaamheden met als doel de kwaliteit van het islamitisch godsdienstonderwijs op excellente niveau te brengen.

Werkwijze:

Wij stellen samen met de leerkracht een plan van aanpak op op basis van zijn of haar eigen behoefte en/of de behoefte van het management, geven indien gewenst nascholingen op het gebied van (islamitische) pedagogiek en didactiek, nemen klassenconsultaties af, bespreken de bevindingen met de leerkracht en evalueren gezamenlijk de vorderingen en aandachtspunten. Uiteraard ontvangen zowel de leerkracht als het management rapportages van de begeleiding en evalueren wij samen met u tussentijds het verloop van het proces

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met info@islam-wise.nl

 

By Asma, augustus 10, 2020
Nieuwsbrieven
Identiteitsbeleid
Implementatie van lesmethodes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Please check your instagram details.